O nas
Seznami predvajanja
Registracija
1

Emocionalna regulacija

Pridruži se
PregledZnačke

Emocionalna regulacija

Pridruži se

Content

Emocionalna regulacija je jedan od najizazovnijih zadataka koje svakodnevno obavljamo. To je veština za koju je potrebno mnogo godina da se pouzdano razvije, a ipak je suštinski deo življenja i međuljudskih odnosa u modernom svetu.

Zašto je emocionalna regulacija toliko važna? Regulacija emocija ima za cilj smanjenje destruktivnih emocionalnih obrazaca uz promovisanje zdravog emocionalnog razvoja. Pogledajte sledeće video snimke da biste saznali o stvarima kao što je Univerzum emocija i činjenica da ljudi mogu da iskuse oko 34.000 različitih emocija ! Iako je ponekad razumevanje svih tih emocija teško, možemo naučiti da identifikujemo glavne emocije i da se ponašamo u skladu sa tim. Radni list za ovu temu će ti dati priliku da testiraš svoje znanje o prepoznavanju emocija i naučiće te nekim korisnim metodama regulacije emocija.

Gradivo

Pridobite značko aktivnosti

Emocionalna regulacija Pridobi to značko



Veščine

ESCO
#obvladovati se
Osebni razvoj
Na seznam predvajanja dodan/a (1)
Potreben čas za dokončanje: 1 uri
Deli:

Organizatorji

Novi Sad City Of Learning

Uporabljeno v seznamu predvajanja

Emocionalna inteligencija
Novi Sad City Of Learning
Badgecraft vodi spletno infrastrukturo za mesta in regije učenja in jo razvija skupaj z vodilnimi izobraževalnimi organizacijami. Evropski konzorcij razvija to platformo s pomočjo sofinanciranja programa Evropske unije Erasmus+. Kontaktirajte support@badgecraft.eu.
Platforma
Preklopite na drug jezik:
Sofinancirano s strani programa Evropske unije Erasmus+
DomovZemljevidAktivnostiSeznami predvajanja