Despre
Liste de activități
Sign up
1

Emocionalna regulacija

Aderă
Prezentare generalăInsigne

Emocionalna regulacija

Aderă

Conținut

Emocionalna regulacija je jedan od najizazovnijih zadataka koje svakodnevno obavljamo. To je veština za koju je potrebno mnogo godina da se pouzdano razvije, a ipak je suštinski deo življenja i međuljudskih odnosa u modernom svetu.

Zašto je emocionalna regulacija toliko važna? Regulacija emocija ima za cilj smanjenje destruktivnih emocionalnih obrazaca uz promovisanje zdravog emocionalnog razvoja. Pogledajte sledeće video snimke da biste saznali o stvarima kao što je Univerzum emocija i činjenica da ljudi mogu da iskuse oko 34.000 različitih emocija ! Iako je ponekad razumevanje svih tih emocija teško, možemo naučiti da identifikujemo glavne emocije i da se ponašamo u skladu sa tim. Radni list za ovu temu će ti dati priliku da testiraš svoje znanje o prepoznavanju emocija i naučiće te nekim korisnim metodama regulacije emocija.

Resurse

Obțineți insigna de activitate

Emocionalna regulacija Obțineți această insignă



Skills

ESCO
#exercise self-control
Dezvoltare personala
Adăugat la lista de redare (1)
Time to complete: 1oră
Share:

Organizatori

Novi Sad City Of Learning

Used in playlists

Emocionalna inteligencija
Novi Sad City Of Learning
Badgecraft găzduiește această platformă și o dezvoltă împreună cu organizații educaționale de top. Programul Uniunii Europene Erasmus+ a acordat cofinanțare pentru construirea primei versiuni a acestei platforme. Contactați support@badgecraft.eu.
Platformă
Schimbați într-o altă limbă:
Cofinanțat de programul Erasmus+ al Uniunii Europene
AcasăHartăActivitățiListe de activități