About
Playlists
Sign up
1

Emocionalna regulacija

Join
OverviewBadges

Emocionalna regulacija

Join

Content

Emocionalna regulacija je jedan od najizazovnijih zadataka koje svakodnevno obavljamo. To je veština za koju je potrebno mnogo godina da se pouzdano razvije, a ipak je suštinski deo življenja i međuljudskih odnosa u modernom svetu.

Zašto je emocionalna regulacija toliko važna? Regulacija emocija ima za cilj smanjenje destruktivnih emocionalnih obrazaca uz promovisanje zdravog emocionalnog razvoja. Pogledajte sledeće video snimke da biste saznali o stvarima kao što je Univerzum emocija i činjenica da ljudi mogu da iskuse oko 34.000 različitih emocija ! Iako je ponekad razumevanje svih tih emocija teško, možemo naučiti da identifikujemo glavne emocije i da se ponašamo u skladu sa tim. Radni list za ovu temu će ti dati priliku da testiraš svoje znanje o prepoznavanju emocija i naučiće te nekim korisnim metodama regulacije emocija.

Resources

Get activity badge

Emocionalna regulacija Get this badgeSkills

ESCO
#exercise self-control
Personal development
Added to playlist (1)
Time to complete: 1 hour
Share:

Organisers

Novi Sad City Of Learning

Used in playlists

Emocionalna inteligencija
Novi Sad City Of Learning
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists