Sobre
Playlist
Registrar-se
1

Emocionalna regulacija

Participar
Visão globalPatentes

Emocionalna regulacija

Participar

Sobre

Emocionalna regulacija je jedan od najizazovnijih zadataka koje svakodnevno obavljamo. To je veština za koju je potrebno mnogo godina da se pouzdano razvije, a ipak je suštinski deo življenja i međuljudskih odnosa u modernom svetu.

Zašto je emocionalna regulacija toliko važna? Regulacija emocija ima za cilj smanjenje destruktivnih emocionalnih obrazaca uz promovisanje zdravog emocionalnog razvoja. Pogledajte sledeće video snimke da biste saznali o stvarima kao što je Univerzum emocija i činjenica da ljudi mogu da iskuse oko 34.000 različitih emocija ! Iako je ponekad razumevanje svih tih emocija teško, možemo naučiti da identifikujemo glavne emocije i da se ponašamo u skladu sa tim. Radni list za ovu temu će ti dati priliku da testiraš svoje znanje o prepoznavanju emocija i naučiće te nekim korisnim metodama regulacije emocija.

Resources

Get activity badge

Emocionalna regulacija Get this badge



Habilidades

ESCO
#exercise self-control
Desenvolvimento pessoal
Adicionado à Playlist (1)
Tempo para completar: 1 hora
Compartilhar:

Organizadores

Novi Sad City Of Learning

Used in playlists

Emocionalna inteligencija
Novi Sad City Of Learning
A Badgecraft roda uma infra-estrutura web para Cidades e Regiões de Aprendizagem. O consórcio Europeu desenvolve esta plataforma com o co-financiamento do programa da União Europeia Erasmus+
Plataforma
Alterar idioma:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
InícioMapaAtividadesPlaylist