Tokante
Playlistnan
Sign up
1

Emocionalna regulacija

Djòin
Bista generalBadge

Emocionalna regulacija

Djòin

Kontenido

Emocionalna regulacija je jedan od najizazovnijih zadataka koje svakodnevno obavljamo. To je veština za koju je potrebno mnogo godina da se pouzdano razvije, a ipak je suštinski deo življenja i međuljudskih odnosa u modernom svetu.

Zašto je emocionalna regulacija toliko važna? Regulacija emocija ima za cilj smanjenje destruktivnih emocionalnih obrazaca uz promovisanje zdravog emocionalnog razvoja. Pogledajte sledeće video snimke da biste saznali o stvarima kao što je Univerzum emocija i činjenica da ljudi mogu da iskuse oko 34.000 različitih emocija ! Iako je ponekad razumevanje svih tih emocija teško, možemo naučiti da identifikujemo glavne emocije i da se ponašamo u skladu sa tim. Radni list za ovu temu će ti dati priliku da testiraš svoje znanje o prepoznavanju emocija i naučiće te nekim korisnim metodama regulacije emocija.

Rekurso

Optené badge di aktividat

Emocionalna regulacija Optené e badge akí



Skills

ESCO
#exercise self-control
Desaroyo personal
Agregá den playlist (1)
Time to complete: 1 ora
Share:

Organisadónan

Novi Sad City Of Learning

Used in playlists

Emocionalna inteligencija
Novi Sad City Of Learning
Badgecraft ta fasilitá e plataforma akí i ta desaroy'é huntu ku organishonnan líder den edukashon. E programa Erasmus+ di Union Europeo a ko-finansiá kreashon di e promé vershon di e plataforma akí. Tuma kontakto ku support@badgecraft.eu.
Plataforma
Kambia pa otro idioma:
Ko-finansiá pa e programa di Erasmus+ di Union Europeo
KasMapaAktividatPlaylistnan